Известие

Collapse
No announcement yet.

Пoмогнете. Проблем със ск. кутиия 33 1.7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пoмогнете. Проблем със ск. кутиия 33 1.7

Отдавна имам шум в скоростната кутия.Снощи смених аксиалния лагер и феродожия диск.Шума остана.Казаха ми че е лагера на пиниона и треба да разглоба цялата кутия.АКО НЯКОИ ЗНАЕ НЕЩО ПО ТОЗИ ВЪПРОС нека да сподели.ако знае какав е лагера и някаква цена.колата ми е 33,1.7 инжекция.

а като натиснеш съединителя шума осъава ли и на всички скорости ли го има. точно заради такъв шум сега ше сменям кутията на служебната...
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

като натисна съединителя изчезва.като го пусна пак го има.като сам в движение незнам.кав е този проблем???

Comment

лагера на първичния вал ми се струва... може да ти кара още дълго време но може да се прецака всеки момент, по добре го смени овреме за да не се разбрица вала мисля че лагера не е много скъп но ремонта е бая пари

Comment

цялата кутия ли се разваля.лагера обикновен ли е или конусен.в кутията колко лагера са.

Comment

Карай си така и да не ти пука първичния лагер е Няма сменяне освен ако не си полудял Аз ти гарантирам че толко бензин неможеш да изхарчиш колкото ще изкара лагера
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

bobo ела да те повозя на ибизата и друга ше запееш...

Comment

Бобо, мерси за отговора. Исках да чуя от накой който наистина разбира, защото ме бяха уплашили. Няма да го пипам, ще се видим на следващата среща. Пишете кога е.

Comment

Първоначално публикувано от alf
                  еи тая ибиза е от ВАГ група а те не са та4ени от тук присъстващите така 4е за нея вси4ко е нормално

Comment

Първоначално публикувано от alf
                    АА ибиса ти аз съм с алфа
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Comment

Значи да непипам кутията.Шума го имам само при спряло положение.Съединитела небуксува,пробвах го

Comment

Working...
                        X